Home  Forum    Hyves    Krabbelbabbels.nl   Gratistegoedbon.nl

 Links Privacy Beleid   Toevoegen aan favorietenKledingtips
voor kleine, volle vrouwen
Door slim gebruik te maken van kleding kunnen kleine en volle vrouwen langer lijken. Er bestaan een aantal 'tricks' om de minpuntjes van een figuur te bedekken.Tip 1
Wanneer je klein bent is het goed om je lichaam langer te laten lijken. Kleine vrouwen maken geregeld de fout om hun lichaam in tweeen te delen door kleding (jasjes, riemen) in de verkeerde proporties te gebruiken. Vermijdt dus bijvoorbeeld een grote riem over je blouse of broek. Dit deelt je lichaam in tweeen en daardoor verstig je juist de aandacht op de geringe lengte.
 
Tip 2
Draag geen lange en wijde rokken. Dit doet je niet langer lijken maar juist korter. Mocht je toch een lange rok willen dragen, zorg er dan voor dat deze op of onder je enkel komt en dat de rok recht is of iets naar binnen loopt.
 
Tip 3
Om je benen optisch een paar centimeter meer te geven, kan je een rechte broek dragen die over je schoenen valt.

 
Tip 4
Vermijdt teveel stof rond de taille. Hierdoor creeer je volume op een plek waar er waarschijlijk al genoeg volume is.

Tip 5
Verticale lijnen dragen is de beste manier om je lichaam langer te doen lijken. Draag echter niet alleen maar verticale lijnen. Een verticale lijn op je trui, jasje, broek is al voldoende. Meerdere kledingstukken met verticale lijnen bij elkaar aantrekken is ook geen goed idee.
 
Tip 6
Monochrome kleuren doen langer en slanker lijken. Natuurlijk kan je best meerdere kleuren bij elkaar aantrekken maar denk eraan dat dit een voller effect kan geven.

 
Tip 7
Vermijdt al te dikke stoffen. Hierdoor lijk je zwaarder.
 
Tip 8
Draag sluitende kleding. Te grote kleding verbergen de extra pondjes echt niet. Het zorgt eerder voor dat het er slobberig en vormloos uitziet. Te strak is echter ook niet goed. Zorg er dus voor dat alles sluitend zit. Kleding die goed past, haalt juist het mooiste naar boven van je lichaam.
 
Tip 9
Draag altijd hakken. Je ziet er meteen langer en slanker uit.

Naar boven