Home  Forum    Hyves    Krabbelbabbels.nl   Gratistegoedbon.nl

Privacy Beleid   Toevoegen aan favorietenMascara aanbrengen

Mascara zorgt voor een stralende blik, modelleert de wimpers en maakt ze optisch langer, voller en krachtiger.

Het aantal aan te brengen lagen en het al dan niet gebruiken van mascara op je onderste wimpers hangt af van het type make-up waarnaar je verlangt.

Het is echter belangrijk om, tussen het aanbrengen van twe
e lagen mascara, de eerste te laten drogen alvorens de tweede laag aan te brengen. Begin altijd met de binnenkant en rek de wimpers uit naar de buitenkant om de blik te vergroten.Volg de volgende stappen om je mascara aan te brengen:


1.
Als je korte en rechte wimpers hebt, gebruik dan een wimperkrultang om ze om te krullen. Je ogen zullen dan groter lijken. Pas wel goed op dat je niet te veel op de tang steunt; dit om te vermijden dat je de wimpers niet in het midden wikkelt. Na je wimpers te hebben omgekruld, let er dan op dat de krultang open is alvorens je je wimpers terugtrekt.

2.
Als je mascara wilt aanbrengen op je onderste wimpers, doe dit alvorens je mascara aanbrengt op je bovenste wimpers. Het is belangrijk om niet te veel mascara te gebruiken op de onderste wimpers.

3.

Hou de mascaraborstel verticaal tegenover je gezicht. Breng een lichte laag aan op de onderste wimpers, beginnend van de binnenkant naar de buitenkant toe.

4.
Tegenover de spiegel kijk je altijd lichtjes naar beneden voor het aanbrengen van de bovenste wimpers, begin met de borstel aan de wortel naar de buitenkant van de wimpers door de borstel schuin uit te rekken. Wrijf vervolgens met de borstel onder de wimpers en rek in dezelfde beweging uit, om in een rechte beweging te eindigen.

5.
Indien de wimpers samenkleven of als het mascara klontert, gebruik dan een wimperkammetje. Zet het kammetje altijd aan het begin (wortels) in je wimpers en duw hem voorzichtig naar boven.

Het resultaat:

Mascara aangebracht zowel op de onderste, als de bovenste wimpers opent je blik en zorgt voor een stralend aspect.Tip:


Als je mascara te droog of te korrelig wordt kan het zijn dat je er teveel lucht bij laat komen. Het teveel aan lucht droogt de mascara uit. Beweeg het borsteltje niet op en neer in het buisje voordat je je mascara aanbrengt. Je kunt het borsteltje beter ronddraaien. Zo zou je mascara wel goed vloeibaar moeten blijven.

Naar boven